9/17/13

How was your first day Syida?



GREAT! I think I'm gonna be happy kerja disini even though parking rate is RM12 tsk. Okay I should start cari parking murah, kalau tak sakit nya nak bayar banyak. Haiyooo. I can use public transport but I need to park jauh and the amount pun sama dengan parking sini so I guess nak tanak kena jugak drive bawak p office.


Masa masuk kerja tadi, ada lagi sorang staff masuk. Her name is Elly. Teringat Ieqa and Nadiah masa dekat Bake180 dulu. I miss them. I miss being the only three girls in the office. Tapi office baru pun okay juga. Ada lagi 3 4 girls pergh can gossip everyday gituuuu.


Takde banyak pun cerita sebab tadi pun terus dapat banyak kerja. Terus kena buat URS and report waah so cepat kan. And I swear I ter-dozed off masa briefing task tadi. Bad attitude Syida.


3 comments:

BENA said...

wahhh 1st day da dpt kerja byk. good good. hihi

Nys Anis said...

good luck though

Mikael Sahaja said...

RM12? Wow, itu sangat mahal. Sangat mahal...