3/12/13

Taman Botani, Putrajaya

Last Sunday, ingat macam nak rehat rehat di bilik sambil tengok House sambil tunggu kain habis pusing dekat mesin. Dan dan Tembel dan Jaja ajak lepak. Nak ajak Za, kerja pulak. So, ikut jelah. Dah lah manusia dua orang ni memang suka sangat drag kitorang secara tiba tiba.


Tak tau nak pergi mana mula tu sebab masing masing baru lepas makan. So plan ke Taman Botani, Putrajaya konon nak main basikal. Setakat basikal kalau pakai wedges takde pe lagi. Sekali sampai basikal dah habis. Aaaaaa. So jalan jalan jelah. Sekali lagi Tembelina ni tak sedar yang aku tak pakai proper attire namun diseretnya juga ke puncak sekali kat area menara jam tu zzz.
Before ni pergi sini jugak. Tapi tak pernah sampai menara jam. Next time boleh lah. Piknik. Wehoo.


  

Better bring proper attire nak ke sini. Peluh peluh pun tak kisah dah.



2 comments:

cokie DA comot said...

comel je gambar gambarnya ^^

acanmunie said...

kita tak pernah pergi botani lagi. wuu T__T