3/18/13

Kitty kitten.



 That day I mentioned that open block is a competition. We compete among five of the blocks. So we managed to get the second place together with Jebat. Well, as usual, an unexpected result is expected. Glad that the whole crew of my block didn't amuk sama LOL.


Sekarang ni tak tahu apesal suka sangat dengan kucing omgg they are so F adorable, why didn't I notice them before? *tarik rambut* Macam dapat rasa je ramai yang suka kalau aku suka kucing ni. Seeing me 'in love' with cat does not going to change my mind to have a chameleon or an iguana, boo you sapikah. Lagi lagi jumpa kucing manja ni rasa macam nak cubit nak peluk je tanak bagi lepas. Ada yang perangai tiba tiba berguling tepi lantai once kita lalu sebelah dia. Alahai gewammnyeww!


Haritu mak called cakap my little sis, Aida, kidnap kitten dalam baju and then dia pergi bersihkan kucing lepas tu sorok kat bilik before she went to sekolah agama. Balik rumah, kena marah because mak found the kitten aloo sian je. Mak pun suka kitten tapi sebab bulu kucing mak tak tahan, tak dapat lah bela. Tapi perangai si Aida ni boleh tahan juga. Rasanya semua animals dia suka. Ayam kampung pun dia dok kejar evethough dah cakap jangan ambik anak ayam tu nanti kena patuk dengan mak-nya. Bila dah kena kejar baru lah sibuk lepaskan anak ayam tu balik zzz.


Aaah rindunya duduk rumah lama.




4 comments:

Rara Nasiha said...

Kucing memang sangat comel-comel. Antara makhluk comel la kan. Walaupun ada sekor kucing, rasa nak membela lagi tetap ada. :)

me in LDR said...

comel..=D

tapi bahagian kaki tu mungkin boleh dikaburkan. sekadar cadangan..=)

Syida Shu said...

I'm not sure what's the issue but I'll try not to unpleased you.

Syida Shu said...

Bestnya you. I takde chance nak bela :)