7/12/12

Khamis



"Mungkin sebab dah ada bayi ni, hidup makin terisi." *mindblow*

Tak tahulah apa yang busy sangat minggu ni. Sebab kerja dekat office pun so far boleh manage. Takdelah stress and I'm happy with my colleagues. They are so nice and I love the office's ambience. Apart from aku tak tahan bau coffee cause it makes me feel dizzy, everything is just nice. Coffee tu tak tahan bila 10 orang dalam brew their coffee at the same time their smell tu naik and pening terus :3 


Oh haa, the picture is taken when I held Aaron. He couldnt stay still. Geram. Rasa nak gigit pipi beliau. When I wanna take his picture together with Adam, Adam pulak gerak gerak. Both of them cant duduk diam betul. Baru nak tangkap gambar this twinny. Is it okay if I call them twinny? Kembar tahun pun takpe kot. Aaa how I wish there are twins genetic runs in my family or future husband's family. I want twins so bad :(


And tomorrow company is going to take us to Cameron. Dah lah baru intern tiba tiba kena seret pergi sekali so I was like blur at first. Taknak pergi because I wanna spend time with Syaza. And Sapik too. Tapi entah macam mana why dont I pegi kan. Padahal hari tu baru naik Cameron. Maybe kali ni lain sbb pergi dengan colleagues so I just hope everything will be fine. Dahlah tak tahan sejuk ni. Siap pergi Daiso beli socks lagi. Nasib tak beli earmuff haha!


//Happy holidays and happy weekends!



8 comments:

syafiqakarim said...

ehem.
ada rupa ibu mithali.ihiks.
haa.kerja baik baik.untung pegi cameronnn.

syida.coffee best :D
semoga berbahagia selalu.eh

semutmerah said...

Bz dia sekarang ye.
Gooddd luck!
Have fun at Cameron :')

gdsbnga said...

kite pung nak twins jugakkk :3

si ngokngek said...

kira untunglar,dpt pegi holiday..waktu nie lar nk dekat-2 dgn staff lain
nk twins??tapa nnti usaha sedaya boleh..kahkah

Syida Shu said...

Iqa, I tak tahan coffee :( Tak suka. Sobs. Teh and choc okay lagi :D

Nampak ibu mithali kan? Kehkeh

Syida Shu said...

SM, busy practical :(

Syida Shu said...

gdsbga, kawin cecepat!

Syida Shu said...

SNN, haha usaha lagi mampu.