7/4/12

Internship



Today is my third day of my internship. I am so lethargic and I simply dont know why. Someone should bring me to the forest ke, pergi main skytrek ke, main basikal ke, berakit ke, watch theater ke, wall climbing ke, panjat gunung ke aaa duduk office hadap computer is so not fun :( I miss being with nature and buat activity semua with friends and loved ones. Now, regret sangat hari tu diorang cakap nak pegi masuk Taman Negara tapi dengan sombongnya me is tolak. Ergh nyesal. Kemas kemas barang tu bila bila pun boleh buat. Okay, Syaza atau Sapik, dengan ini jom pergi membuat sesuatu di hujung minggu!



Oh haa my coursemates shared this one in our facebook's group. Mengada betul siapa yang buat ni. Aku dah gelabah tanak cek result boleh pulak ada troll ni. Sakai tau.





6 comments:

BENA said...

hahahaha . tak menahan ayat dalam tu . result syida mesti baekkkkk punyeeee . heee :D

Cik Za said...

Jom gi jalan-jalan. :)

gdsbnga said...

haha ngeng gila sape yang troll ni . tapi seriously lawak ! haha

Syida Shu said...

Bena, kita pun wish mcm tu :) Amin.

Syida Shu said...

Za, jommm! Lepas raya kita holidayyyehh baby!

Syida Shu said...

gdsbnga, kann sakai betul haha