6/27/12

Selasa dan Rabu


So yesterday I watched Korean drama series - Rooftop Prince. Hiks. Mula mula lawak, lepas tu sedih haha weh sedih weh. Normallah jalan cerita mula mula lawak, happening, pastu ada part romantik sikit, lepas tu part gaduh gaduh, pastu baik balik, the same routines kan pastu either ending dia happy atau sedih ni yang membuatkan mood aku boleh berubah. Weh over betul. Siapa suruh jalan cerita kena sedih sedih zzz. Dah lah geram apesal King tu tak dapat together dengan lover dia. Walaupun ending macam sakit hati, aku tetap sedih haha.


Oh ya, series tu aku habiskan 2 malam je. Mihmih. Sekarang dah sambung tengok cerita baru pulak - The Kings 2 Hearts. Walaupun tak faham title, bila baca sinopsis terus rasa eh macam best je. Sebab dia pasal army. Perempuan mana yang tak pernah imagine nak get married under pedang kan :3


Haa lepas marathon sampai pukul 4 pagi, pukul 10 nekwan called ajak pergi settlekan kerja dia. Since I dont have anything to do, I followed her. Oh ya dan sebab me cannot drive jauh jauh lagi, called Angah yang  kebetulan ada kat rumah Mak ajak teman sekali. So kami pergi sekali. The other day pun me teman gran to do her rawatan. Makanya cuti sehingga ahad ni akan digunakan untuk menghiburkan diri dengan family. Sebenarnya sedih sebab Syaza is busy with her lab and Sapik is busy with his conference. Sebab itulah bawak diri, marathon drama sampai sudah. Lepas tu addict, lepas tu nangis nangis tengok. Nyaa I blame you guys for making me unhappy.




**Dah 5 bulan tak pergi jumpa dentist. Tak busy tapi malas nak pergi tukar getah. Let the braces rot in le mouth shall we?




2 comments:

gdsbnga said...

rooftop prince kite amik baru 5 hari baru habis . sukeee gila dkat Jeonha dengan tuan punya rooftop tuu ^^ comel

Syida Shu said...

Hahah comel kannnn :D I suka permaisuri yang jahat tu. Muka dia sesuai betul bila jd permaisuri wpun jahat :P