6/8/12

Study week




Minggu study week ni aku rasa sepatutnya minggu pulun study. Tapi apakan daya berapa chapter je yang dapat dihabiskan dalam satu hari. Lagi best lepas tu pergi menghadap We Got Married lama lama. Pergi melepak sana sini. This is not good Syida. Even ada jadual study pun masih lagi tak ikut skema. I wont say that thing that I did tu sia sia because at least Ive done domething. Cuma tak capai tahap ISO yang dikehendaki jadi terus rasa down macam tak buat apa apa the whole week. Pembaziran nyohnyoh.



So today I wanna finish kan Security and then esok boleh start study Java. In the mean time boleh revise balik Ethics and Database. Mesti kena buat Syida. "Wajib wajib wajib!", monolog sendiri.


Exam Schedule

   12 Jun - Computer Programming  2-4
   13 Jun - Database Admin             2-4
   14 Jun - Computer Security          8.30 - 10.30
   15 Jun - Ethics in Computer          3-5
   17 Jun - Staff Supervision             11-1
   20 Jun -  Sistem Tulisan Jawi        11-1
   21 Jun - Computer Forensics        2-4



4 comments:

Didiey Fadhilah Ramli said...

comel je study board dia. Hihi.

All the best!

semutmerah said...

Good Luck :')

syafiqakarim said...

kahkahkah


booo.kesian.
goodluck syida.
ingat,kalau tak pass tak BOLEH KAWEN.
haha

acanmunie said...

omg byk nyaaaaaaaaaaa paper u !
goodluck syida! :D