2/24/12

Semester 6


Semester paling bakal sibuk. Setiap weekends dah penuh dengan aktiviti. Bulan Mac memang pack. Untuk bulan April tak cek lagi jadual. Semester ni juga kena extra rajin sebab ambil 22 kredit. Kena lagi jadi gigih sebab dah janji dengan ketua jabatan nak dapat result yang baik sebab request her permission untuk ambil lebih dari 18 kredit. Kalau tak dapat bawak, I'll drop the subject after test pertama nanti. Mintak mintak semuanya dipermudahkan.-Nya.



Benda remeh temeh aku dah malas nak involve. Banyak lagi benda boleh buat dari fikir hal yang langsung tak nampak jalan penyelesaian.



// Ini dah macam azam setiap kali awal semester je ni.





5 comments:

syafiqakarim said...

setiap mula sem azam macam tu.
tp kadang mesti involve sana sini.
buku ke mana,life ke mana.hewhew
belajar elok elok kak :D

Syida Shu said...

Tulah pasal Iqa haha. Kalini memang serius nak concentrate.

semutmerah said...

maintain ur 'azam' ye.

btw, Good luck !

si ngokngek said...

haha,kena gigih sampai ketagih buku tau!!..

Syida Shu said...

SM, insyaAllah I will! :)

SNN, sampai meleleh air hidung sebab ketagih dah ni haha!