2/21/12

Rutinku.



1- Hari ini semester enamku bermula. Kelas 10 pagi sampai 8 malam. Gila kental hari ni tak balik tidur, tak balik ponteng walaupun hari pertama. Well, hari pertama mesti nak ponteng kan? So typical.


2- Pukul 10 malam meeting untuk open block. Dah tak sabar nak habiskan open block and concentrate untuk teater. Second thought, aku tanak join teater sebab nak pergi holidays dengan Ryan Gosling.


3- Oh, FYI, Ryan Gosling = Syafiq = Capik.


4- IBM takdeeeeee exam pon harini setelah aku berusaha dengan tidur bersama nota IBM bersama sama dan menolak ajakan para kawan kawan yang ingin berjumpaku, ini sungguh tidak adil.


5- Tadi kelas Ethics, Security, dan Staff Supervision. Esok Forensik dan repeat balik Java 1 zzz.


6- Esok kelas Forensik pukul 8 bai.









6 comments:

syafiqakarim said...

gila kentang sebok.haha
hari ni shah alam dari 8am-5pm
takde bekalan elektrik.sekian -.-

semutmerah said...

sibuknyaa . . kat ipg everyday leh bukak fb , tido . .fuhh . .santai habis :)

# bior assimen berlambak pun . HAHA

Syida Shu said...

Iqa, dapat bekalan letrik terus on9 haha!

SMM, assignment buat last2 huwahuwa!

BENA said...

memang giler kentang . dah macam menteri syida busy . hehe :)

ehem ! nak pergi holidayyyyyy mane tuuuuuuuuu ngan Ryan . hik hik :P

eykameow said...

wahh kalah saya ni. haha.

Syida Shu said...

Bena, ada ideaaa tak? :)

Eyka, u mesti lagi busy kann ;)