2/26/12

* Masa depan



Bercakap pasal masa depan, kadang kadang buat aku gigil memikirkannya. Tapi aku suka. Cubaan untuk membentang lakaran ilusi kepala ke dalam suatu bentuk nyata walau masih terikat dengan pelbagai pemboleh ubah. Lakaran yang hidup dan lebih bersifat jisim. Bukan angan angan dalam kepulan awan lagi. 



* Dan apa akan jadi pada kita lagi lima tahun?
+ Mari tunggu lagi lima tahun dengan I untuk lihat apa jawapannya.












6 comments:

syafiqakarim said...

kadang kan syida.bila terlalu fikir
masa depan,jadi give up.sebab ada
untung dan ada risiko.

takpe.akan dtg nanti syida update blog dgn anak kiri kanan.haha

Syida Shu said...

Gamble je Iqa. Tapi masih kena ambil kira the risk what we will be facing. Takde siapa mahu rugi kan.

I tak tahu kalau dah ada kids blog ni ada ke tak hahahaha!

semutmerah said...

I'm scared of what going next .
prepared for the worst I guess :(

future unpredictable :(
so be happy in present .

Syida Shu said...

I'm happy now darling! Major happy :)

Ewok said...

We can't plan life. All we can do is be available for it.

Syida Shu said...

Ewok. I promise insyaAllah :)