10/2/11

Betrayed

Terbalik. Kalau dulu aku benci dengan orang yang hipokrit, tapi sekarang aku rasa lebih baik kau jadi hipokrit depan aku dan kawan kawan yang lain daripada kau tunjukkan diri yang sebenar. Sekurang kurangnya aku tak tahu cerita cerita kau yang sebenarnya dan aku tak akan buat diskusi mengenai kau dengan orang lain.


Betrayed. Aku tak tahu kalau kau pernah faham maksud betrayed because you just did it to me. And to others too. Terasa sangat. Terasa sangat bila kawan sendiri buat macam tu. Yeah, betrayed by you.


Seperti bilamana kau tikam aku depan depan dan aku nampak pelakunya, kau nak tahu aku rasa macam apa? Macam, 'Sial betul. Kenapa kita pernah jumpa.'

2 comments:

~eZmALiZa~ said...

mmg sakit kalau manusia yg berpura-pura nie.

ape pon, sabar la awak.. mgkin ada hikmah kenapa ini semua berlaku :)

syafiqakarim said...

kadang2 hipokrit itu sgtt perlu dalam diri setiap org agar dapat menutup diri dr memalukan diri.

kan?

hmm.susah nak cari kawan yang.hr ni kawan.esok main tikam2.then minta maaf.lepas tu buat blk.

lumrah kan?sabar lah.kita kan ada :)