9/30/11

Crazy bitch

Blog lama; syidamumue.blogspot.com dah berkubur.


Disebabkan malware kejadahnya singgah blog aku, tak pasal pasal semua tak boleh nak masuk dalam blog. Dan disebabkan juga aku dah tak jumpa solution; penat dok Google-Google baca solution maware detected ni, lantak pi lah aku terus tukar link blog, sekali malware tu takde pulak dekat link yang baru ni. Makanya semua entry lama lama dapat selamat, fuhh gembira, kalau tak macam mana nak buat bacaan waktu senggang- walaupun kenyataanya kini maybe hanya aku yang baca blog sendiri.



Tak tahu whether follower lama aku boleh link ke blog baru ni. Anyhow, new is always better. Welcome sugar.



Yeah, I might be the crazy bitch here. And they knew it. *cross finger





4 comments:

aisyaazman said...

and how do you manage to keep your followers?! i nak followers i balik! :(

Syida Shukor said...

Babeeeem I didnt delete syidamumue.blogspot tu. I just changed the link so followers lama masih ada but once they click my old link, they wont go straight to my new blog huu.

Elie Lily said...

owh..elie ada gak tersangkut malware dulu dari ur blog, then terpaksa unfollow u.. :(
tapi skrg blog shida da sihat kan? nk follow syida balik! yeehaaa! :)

Mohd Azdn Jaafar said...

ak masih disini. haha