10/23/12

Among the great things.



Alhamdulillah, praise to Him, I got the offer untuk kerja dekat company yang aku tengah intern ni. Yeay! Akan official kerja start bulan 12 ni. Sebab internship habis bulan 12. Terasa kejap pulak dah nak habis internship. Walhal dulu, rasa macam apesal lahaiii lama gila -..-


Bulan 2 tahun depan masuk balik sambung UPM. Habiskan final sem. Then bulan 6 kalau masih berminat nak kerja sini insyaAllah boleh continue sini. Plan macam nak sambung. Tapi kita tengok rezeki bawak ke mana. 


So far, officemates and bosses pun okay,  kerja semua boleh manage lagi walaupun coding masih cacats :( Long way to go lagi Syida. Am sure gonna give my best insyaAllah. 



//Coklat tu Ieqa bawak untuk semua. Kemain posing.





5 comments:

semutmerah said...

Wahh, tahniah.
Good luckkk!!

eykameow said...

keje company apa tu syida? btw congratulation! Alhamdulillah..

Didiey Fadhilah Ramli said...

omg! alhamdulillah! Congrats :)

oshinz said...

congrats beb!!

Syida Shu said...

Thanks loves! *chup*