6/5/12

Birthday Ari





Tadi, I helped Yanie and Bairo preparing Arina's birthday but atas dasar kerana tidak mahu bermandi air kolam yang busuk which is supposed to be her suprise, aku tak join. Phew. Sebab penat shampoo rambut tadi so tanak nyanyanya. Luckily, Ari tanak turun bawah so the plan tukar buat dekat bilik Ayu. Jadi angkut semua makanan pi bilik Ayu and tak join jugak sebab pi lepak dengan Jen. So air kolam pun cancel. Aaa. Baru nak tengok mereka bermandi air kolam busuk. Dasar tidak mahu terkena kotorannn haha!


Esok birthday Mak. Tak sabar!







1 comment:

syafiqakarim said...

hai
kakak syida.
buat kan untuk birthday saya nanti


haha