4/7/12

Picnic


Hari ni dah plan nak pegi piknik. Am so happy! Tapi tak taw lagi nak p mana. Aku tengok ni macam nak hujan. Eh okay dah panas balik. Aku sebenarnya tak sabar nak tunjuk surprise yang aku buat. I know it seems effortless like budak kecik pun boleh buat tapi takpelah walaupun aku rasa macam benda yang aku buat tu macam simple sangat. I just want to see his happy face and I'll be a happy kid *meow*



Sekarang dah start cuti mid sem. Seminggu bawak balik bekal assigments. Lagi double gembira. Dalam 7 subjek yang ada, 5 daripadanya ada kerja. Okay takpe. Terus prepare untuk test 2 because nanti takut busy dengan event lain pula. Yang paling penting nak belajar memasak. Kena jugak untuk masa depan bersama zzz



They said, perempuan are born to cook.
I say, kill me.





2 comments:

syafiqakarim said...

hahha aummm best nye.
amek class masak syida.xpun beli buku
resepi byk2,masa cuti belajar kaw kaw
berhasil ~~~

:p

Syida Shu said...

Hihi itulah pasal eykaaa! Nak tengok intenet jugak. Lagi banyak gambar :D