4/10/12

Cuti



Holidays shouldnt be accompanied with tonnes of assignments. Holidays should be enjoyed. Tak puas hati betul kan. Padahal tengah benganng buat coding ni dari hari tu asyik error memanjang. Sepanjang tiga hari aku kat rumah ni, baru hari ni aku start tengok assignment. Lain2 masa baca novel, melayan Adam kat rumah mak, melepak lama lama, download drama series, kemas bilik and setiap hari kalau boleh aku nak mengemop lantai rumah sebab bosan. Dah lah sorang sorang dekat rumah bila semua p ofis p sekolah. Mak patut bela kucing ke, ikan emas ke, iguana ke dok teman aku.


Lepas tu bila takde kerja bukak laptop konon nak study tapi pergi download cerita Korea lepastu malam malam nanges tengok lepas tu mimpi bukan bukan zzz what a bad routine.


Okay esok semua cuti. Penuhlah rumah ni kembali!
Padahal ada 4 orang je kat rumah zzz










4 comments:

semutmerah said...

suka tengok buku banyak >.< shukee.

hehe :) jangan mlas buat assimen. HAHA

BENA said...

syida dolod drama korea ape ? dah tengok secret garden ? heeee :)

OH JEJEM said...

Comelnyeee budak tu XD

Syida Shu said...

SM, baru sekarang nak buat hehe!

Bena, drama the moon that embraces the sun. Scret garden dah tengok! :D

OJ, cubit pipi dia :)