11/7/11

Aku seekor siamang

Bairo ajak buat tajuk entry sebegini. 

***

Tajuk sebenar --> Manusia pokok.


Masa cuti semester hari tu, 29 Oktober, aku dengan member member pergi Skytrex. Walaupun aku agak takut dengan tinggi sebenarnya tapi disebabkan semangat yang kuat nak overcome masalah takut tinggi tu, aku pergi jugak. Best gilaa sebab bila dah naik atas pokok rasa macam taknak turun. Kira macam dekat sini kita kena berjalan dari pokok ke pokok ala ala tree hopping and setiap tu ada challenge dia. Contoh macam nak pergi rentas ke pokok B dari pokok A kena jalan atas satu tali with ketinggian 22 metres. Memang mengucap panjang masa nak buat first first tu, tapi bila lama lama macam gian pulak.




Sebab aku tak reti nak eleborate apa challenges yang ada, nanti kang salah pulak, apapun boleh pegi sini orait? Kitorang amek Ekstrem Challenge. Satu kepala RM50. Tapi sebab lebih dari 10 orang, kami semua ada 15, so dapat lah sorang RM45. 



4 comments:

Elie Lily said...

macam best! macam best! :D

syafiqakarim said...

best.nak pegi!nak pegi!
jom lah bawa iqa.

yuyueyuliana said...

tak penah lagi try aktiviti camni. macam best la syida !!!

BENA said...

kite pernah buat aktibiti macam nih time plkn hari tuhhhhhhh ;)