7/10/13

July 10th, 2013


Hi


It's been awhile. So many things happened. Tapi yang penting dah habis study. Instead of looking for a job, I'm currently tengah attend course organized by HP sampai Ogos 2nd. Kira officially tak habis lagi. Lepas konvo ni kira official habis belajar dah. Dah boleh dapat scroll Bachelor Science Komputer wiwiwi :")


Lepas ni tak taulah kalauada masa nak update semua benda. Rasa macam nyesal pun ada bila tak sempat nak tulis everything before before ni. Pastu bila nak baca balik tak best dah sebab ada loophole :(


Anyway, happy fasting! *sebenarnya tak tahu nak tulis apa *sigh




2 comments:

Didiey Fadhilah. said...

Wiwiwiwi! Dah habis belajar dah boleh kahwin!

Tahniah!
*throws confetti*

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.704
done follow sini,
jom follow teman yea..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog