9/5/12

Cornflakes


Selamat menyambut Aidilfitri. Selain dari jumpa makanan sedap dan ada open house setiap minggu, raya aku sangat best. Makanan kan. Ada ke orang tak suka? Pastu bila badan gemuk nanti wajib bising tapi itu nanti aku fikir lepas raya hahaha.

Sekarang ni, aku tengah sibuk nak fikir apa nak buat lepas internship habis bulan 12 ni sampai bulan 2 tahun depan before masuk semester. Plan nak kerja tapi tak tahu nak kerja mana. Lepas tu nak fikir nak buat projek apa untuk final year. Over okay internship baru masuk bulan ke-3 dah fikir nak buat apa lepas habis. But one thing that I am so sure, I'm gonna plan my holidays with my own money, yay!




Raya sebulan. Nak makan bebanyak. Bai.


*Syida, sila jangan lupa puasa ganti dan puasa enam.



2 comments:

semutmerah said...

Selamat menyambut Aidilfitri juga.
Sedapnya cornflakes tuuuu .
Nak ! Nak !

:')

... said...

hantar cni sikit adikkuuuuhhh..hee