8/12/12

No title.



As I'm typing this, sebenarnya aku dalam keadaan yang free dari sebarang kerja rumah atau kerja ofis dan mempunyai passion untuk menaip secara tiba tiba. Since raya pun tinggal a few days je lagi aku tak rasa macam Ramadhan ni dah nak habis. Statement over kan? Padahal tak sabar nak hari raya sebab nak makan banyak banyak. Mungkin aku rasa puasa sekejap sebab kerja and masa pun berjalan dengan cepat so tak terasa lah puasa tu berjalan cepat.


Anyway minggu lepas result exam dah keluar. Alhamdulillah sangat sebab dapat result yang dah cukup baik untuk aku. Sebab tak setanding betul dengan apa yang aku buat semester lepas. Sem lepas aktiviti kolej memang melampau banyak pastu mengada nak join semua. Lepas tu buat kerja semua macam lipas kudung nak lagi bila assignment kena hantar on time. Dalam kelas kalau tak tidur, mesti sibuk tweeting, online, texting, gossiping, baca manga dan bermacam lagi. Ini bukanlah satu pencapaian yang membanggakan tapi I had tried my very best and Alhamdulillah dapat yang terbaik. Since sekarang ni tengah internship, aku ada lagi satu sem nak buat final year project untuk struggle dapatkan cgpa 3.50 at least. Sila mimpi sekarang Syida haha!


Sekarang dah layan drama Korea 'Fashion King'. Selain dari watak lead actress yang sangat tidak convincing, dan membuatkan aku rasa aku patut ganti watak dia ni, aku rasa dia comel, haha tetiba, aku terpaksa layan cerita ni sebab dah takde cerita yang best! Hari tu baru habis tengok 'Hana Yori Dango Returns' - 'Meteor Garden' versi Jepun, aku rasa happy jugak lah sebab watak dia kinda happening. Geez, aku tengah complain pasal drama pulak kan nyonyonyo. Haa lepas 'Fashion King' ni habis aku layan cerita lain pulak. Mohon ada cerita yang best untuk dilayan selepas ni. Mohon pergi sambung nonton semula.






2 comments:

syafiqakarim said...

tahniah untuk result.
tahniah untuk kebebasan.
tahniah untuk kebahagiaan.

tahniah untuk semua.
janji di tepati.eh.

semutmerah said...

Tahniahhh!
selamat hari raya yang bakal menjelang tiba.

:')