6/20/12

Pre-habis exam :O



Bila semua dah habis paper dan dah kemas kemas barang balik rumah rasa macam tak sabar nak habis cepat cepat. Lepas tu study pun mula lah tah kemana padahal paper Forensic ni macam Death Eater - ianya bagai bakal menyerap segala bentuk kegembiraan di dalam dunia. Nampak tak betapa killer-nya subjek ni tapi aku masih relaks. Yes I hate this feeling. Terlalu relaks :3


Takpe Syida. Tinggal esok je. Abaikan siapa yang buat status kat FB or tweet semata nak bagitahu sebab dah final exam. Sebab esok aku pun nak buat macam tu haha. Argh dasarrrr.


A wise man once said, "Belajar lah untuk dirimu, keluargamu dan agamamu." The wise 'man' is my mother. Maka dengan itu, marilah study Forensic.





3 comments:

syafiqakarim said...

ya syida.
belajar lah utk dirimu,keluargamu,
dan agama mu.walau dikau tidak
mendapat pekerjaan kelak,tp ilmu ttp
perlu di cerita.mihmih


esok jimba.goodluck ok

Asyiqin Haulisah said...

study lebam2 syg. habis boleh bantai qadak semua.

si ngokngek said...

takpa study dulu,lepas tue baru kambuih balik perasan nk tidoq semua ok!!haha

status fb n tweet mmg boleh buat setan kekadang..haha