5/10/12

Battle of Arena 2012 and Imagine Cup 2012



I've just done with my second test. Apart that lega gila, I cant enjoy my weekend happily because I have two more events that I need to accomplish and two more assignments. Blergh ini semua lagha betul. Okay takpe. Pasni, like seriously I dont wanna join anything. So this is my last semester untuk active, semester depan dah start buat internship and then balik UPM balik for my final year project. Lepas tu graduate, tunang kahwin anyonyonyo tak, lepas tu kena cari kerja, dahulukan mak abah and family then only baru fikir pasal diri sendiri. Apesal entah tiba tiba fikir macam mana. Aku rasa sebab sejak kebelakangan ni asyik mimpi yang bukan bukan lah kot.





Jumaat, Sabtu event Battle of Arena 2012. Hari Ahad dah boleh pergi bersuka ria. Isnin Imagine Cup 2012. Anyway, I'm looking forward for this Sunday je LOL




2 comments:

semutmerah said...

Wah dah exam dia.
anywayy good luck okehh !

cm besh je dota tuu. :)

Syida Shu said...

Test je :P

Kalau best pun bukannya kita main pun :P