2/10/12

Semingguku




Aku macam confuse jugak ni, macam mana kalau bawak balik buku ni, satu keping buku pun aku tak study for upcoming exam on 20th ni. 


Dan akhirnya, cuti semester sudah bermula hoyeah. Seminggu akan digunakan dengan sebaiknya zzz seminggu tu lah nak keluar, melepak, makan banyak banyak, keluar lagi, pergi sana, pergi sini, hari sabtu siap packing barang balik, lepas tu hari Ahad on 19th dah kena balik kolej dan start semester 6. On 20th pulak ada exam IBM. Lepas tu get ready untuk persiapan open block and teater. Im so not ready yet, like seriously. Nadia as the pengarah program pun dah start asking what to do, how we should decorate, when do we want to buy things, what that, what this likeeeee huwa baru nak start holiday. In fact cuti seminggu pun kena study untuk IBM tu caneeee tsk.











4 comments:

nano said...

kenalah taat dan patuh dengan perintah pengarah. kahkah

syafiqakarim said...

kahkah.cuti dan study.
ok baby?hewhew

Syida Shu said...

Nadiaaa ahh nyampes hahaha.

Syida Shu said...

Iqa, baiklah baby hihi meow.