2/6/12

Result semester 5


Bila semua orang bercakap pasal result semester I dont know whether I should be happy or nangis nangis ke sedih ke hape ke cause I think I've tried my best and this is the result of my usaha that I got after 14 weeks of study. I'm an average student. Very very average. Even if there are scales to determine the position of my average, I'm way below others. 


Subject yang paling menyesakkan hati dari awal semester sampailah ke saat nak ke final exam mestilah Cryptography. I dont know why am I so lembap nak faham subjek ni. Mungkin faktor aku yang tak dapat nak pickup apa yang lecturer ajar, like seriously semester ni pasal Cryptography, hati boleh jadi sentap terus. But thanks to the idea of forming study group with Bay and Senin masa study week, I managed to study dengan hati yang terbuka sambil redha dan pasrah apalah dosaku mendapat subjek yang susah ni T_T


Anyway I got C for Cryptography. Alhamdulillah. Aku target D haha sekali dapat C, Alhamdulillah sangat. Subjek lain semua A and B, cause I know I can score. Overall result aku elok elok sahaja. Yang ditarget pun dapat lebih, it is such a relieved. 





7 comments:

I wong (依之汉) said...

Tu tak official le. Aku dapat F. WTF!

Syida Shu said...

Serius keee? Tapi dah cek dah T_T

JH said...

Wahh. Tahniah la =)

JH said...

Wahh. Tahniah la =)

BENA said...

bena mase amik subjek law . huh! selalu failed kot test . sekali final exam dapat A . hahahah :)


bagus la result tu buat syida senyummmmm kan . hehehe :P

Syida Shu said...

JH, thank you :)

Bena, itu miracle tuuuu. Senyum sebab gembira tak failed :P

laraz-style said...

it's ok. u have try your best rite... yg penting x repeat kan? hehehe...

visits: http://www.larazstyle.blogspot.com/