2/18/12

Exam IBM





Otak tepu. Baru habis buat 2 sets of 253 questions. Lepas ni kena rotate balik. Baca balik soalan yang sama and faham walaupun sebenarnya aku dalam keadaaan faham separuh separuh. Lepas final exam semua orang cuti. Aku pula struggle untuk lulus this one freaking certificate. So basically I dont really enjoying my semester break. I mean my coursemate and I. The exam is on Monday. Kelas pula dah start. Semester enam dah start. Makanya tak pergi kelas sehari suntuk because the exam will be held at PJ. Okay, takde lah sehari suntuk sebab exam pukul 12 sampai 2. Kelas pukul 5 sampai 8 still kena pergi.



Esok balik UPM. Nasib baik petang tadi dah packing barang jadi boleh concentrate study. Tapi selang seli juga dengan movie and online wehuu.






3 comments:

semutmerah said...

good luck dear :)

syafiqakarim said...

best jadi u syida.bz bz...haha
i ni...beli buku tebal2.sehari da khatam.nampak sgt xtau nak buat pe.

hey.goodluck.

Syida Shu said...

Semut, thank you :)

Iqa, busy dengan study. Beli guna voucher eh? Thanks babe! :)