12/24/11

Study week

Jan 4th - Law
Jan 5th - Cryptography
Jan 6th - Database System
Jan 11th- Leadership
Jan 12th - Artificial Intelligence
Jan 15th - Database Security


***

Somehow, I miss layout Facebook yang lama. Yang ada kotak kat bawah default picture and boleh letak description dekat situ. Bila nak exam ke apa, aku selalu letak jadual exam. Konon konon reminder kalau bukak Facebook tu beringat, terus insaf pergi bukak buku baca walaupun kejadian yang sebaliknya yang berlaku. Layout Facebook yang baru macam mengarut. Siap timeline bagai. Bagus lah untuk stalker nak view profile. Aku yang tengok ni pun macam rimas. Silap hari bulan semua profile akan ditukar jadi ikut format timeline zzz hai stalker.


***

Oh ya, sekarang sudah study week, mari mula belajar.




4 comments:

syafiqakarim said...

tak suka timeline.
semak.mengarut.mendatang kan lebih byk peminat.eh?
haha.
ok.study rajin rajin syida!
rawwrr :D

si ngokngek said...

timeline mcm haprak!!rasa mcm nk deactive ja..haha

goodluck,jgn nk tenet sgt nnti tenat..hee

BENA said...

nyampah tuh ! tgh komen2 pastu de orang nyampuk . sebab boleh nampak kat imeline ! TAK SUKE betol



gud luck syidaaaa !

BENA said...

# cop cop ! syidaaa bagi pendapat n cadangan blog bena bolehh ? hee ;)