12/21/11

Lembu punya susu, sapi dapat nama.

My project with my groupmates sesungguhnya akan failed. Based on lecturer's evaluation, hmm failed. Subjek cryptography betul betul menjerut diri sendiri.. I knw I cant blame the others even if ergh shit biarlah hanya tuhan yang tahu, tuhan yang nampak. Ive tried. I put all my effort into this subject and project and hell Id know that Im going to fail in cryptography. This is the first time I encountered this. Ditanya bertalu talu depan pensyarah and I cant even answer his questions. And the others? Hmm mengaku buat kerja tapi tak buat kerja. Tak explain cara kerja pada groupmates lain lepas tu dia sorang dapat nama padahal kerja kerja lain pensyarah tak tanya pulak kenapa dia tak buat. Unfair. Sangat sangat unfair.


***


Aku marah tapi aku tak tahu nak tunjuk macam mana. Dan aku senyap bukan bermaksud aku suka kena marah. Please respect. I have my own ways to calm myself down. 






2 comments:

Afendi Othman said...

huhu..sabar ye cik syida..cyrptography...mcm penah dgr..is it the securit languange...

syafiqakarim said...

hmm.penah alami.
chills.nanti kita plan cara nak tikam semua org ok?
haha.