11/11/11

Funfair.

Semalam kami ke funfair Balakong. Sebab aku nak ponteng meeting malam tu dan dia pun sudi nak meneman aku yang dah lemau kena sumbat dengan today's lecture. Kesimpulannya, aku suka pergi main game dekat sana tapi please, jangan lah bagi kipas event 1Malaysia dekat kami as hadiah menang main game. Serious LOL.


Dan kemudian naik ala ala bakul terbang yang makin lama makin meninggi dan bila berpusing, aku rasa semua organ aku tertinggal di belakang kerusi. Next time bayar aku satu ribu pun aku tak akan cuba pernah teringin naik benda tu. INI ADALAH SERIUS.





2 comments:

acanmunie said...

best ke syida ?

I wong (依之汉) said...

Aku tak suka funfair sebab tak fair. Enough said.