11/6/11

* Aidiladha


I

* I tak boleh dengar takbir
# Nape sayang?
* Teringat arwah mak.
# Sorry..
* Takpe sayang, I okay.
# I wish I ada dekat sebelah you at the moment sayang.
* I pun nak you ada sayang. Tapi you jauh, takpe.
# Isnin ni tak nak jalan jauh jauh dari you!
* Okay. I sayang you taw.
# I pun. Sayang you sangat.
* Semalam kalau ikut hati nak kidnap you balik Ipoh hehe.
# Haha cepat kidnap I now!
* Alaa jalan jammed haha!
# Haha dan dan!


II

* Selamat hari raya sayang.
# Morning sayang. And selamat hari raya aidiladha jugak. Fisrt raya kita ni.
* Hehe kan, awal sayang bangun?
# Tido awal!


***


Selamat hari raya Aidiladha.
Aku beraya dengan pengalaman baru.
Aku beraya dengan orang baru.
Aku beraya dengan kisah baru.
And,
I'm genuinely a lot happier *kelip kelip mata*


Selamat hari raya semua.


2 comments:

that's me said...

soo shweeettt~~

syafiqakarim said...

ok.sweet sngt.bila nak kenal kan org baru tu? ;p