10/13/11

Kawan

Masalah yang melibatkan kawan kawan yang aku sayang adalah benda yang sangat aku tak suka. Ianya sangat hell.



Sangat - sangat - sangat hell.



Macam hidup tak bernyawa kononnya tapi percayalah dengan gigi aku yang tengah berdenyut denyut ni, aku masih nak kan kau back on track. I mean like the old times, kita berjimba jimba di tengah tengah lautan orang ramai di downtown, di waktu aku mendengar luahan hati kau, lagi lagi bila bercakap pasal lelaki lelaki dan plan bila nak membeli belah bersama sama.




Hmph, rindu sial.



3 comments:

Elie Lily said...

kawan yg baik, sukar dicari..bila dah jumpa, sila jaga dgn betul! :)

syafiqakarim said...

betul.tak suka masalah kwn.
dah,apa apa bincang elok elok.

BENA said...

kite pon tak suke kalo bab2 masalah membe ni tau . eeeeeeeee! bila ingat . eeee tak suka !