10/12/11

Handmade Elmo



My blog's friend, Bena gave me this. This is so cuteee! Mulanya, I asked her if she could make one of this for me. Kiranya I wanna buy this stuff. Since she said, she didnt sell this one, aku macam tak pelah. Then, later on, masa dia beli shawl dekat aku (Thingsweshare!), she said she wanted to make one for me, aku macam yeay, sukaaa!


Thank you Bena. Am still thinking what should I give her in return.



11 comments:

Rezal Ishak said...

kalau perempuan bagi hadia kat perempuan rasa normal je kan.
tapi kalau lelaki bagi hadiah kat lelaki. mesti pelik kan. hahahaha.

Syida Shukor said...

Haha kinda. But hey there's nothing wrong with it! Try lah haha

Rezal Ishak said...

I can't imagine how that is bad. taknak la try. kena gelak je nnt. hahaha

Syida Shukor said...

You should try! It's fun haha!

Rezal Ishak said...

gile ! tak sweet langsung. haha. eh awak ade exam ptg ni? pi study la. apeni dr td baca komen ! haha

syafiqakarim said...

comel lahhhh..

Tanaka said...

mohon satu.

BENA said...

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee ! kenapa bena boleh terlepas entry nihh . haipppp ! hehehe ;)



eeeee malu !

BENA said...

ish ngade nih nak return2 . hehe bena kasi sebab macam hepi kalau syida pun hepiiiiiiii ;)

Syida Shukor said...

Rezal, Im doneeeeeee jyeaaaah!

Iqa, kannnn :D

Tanaka, mohon pada empunya-nya :P

Benaaa heee nak jugak kasi. Bagi kitaw masa ehh

Rezal Ishak said...

how u answer paper yang susah. study just a few minute. berani betul la.