10/24/11

Cuti semester

Tidak produktif langsung.


Balik rumah pun terkial kial nak buat apa. Nak pulak bila semua orang takde and the saddest part was I dont even remember how to change the hyppe tv dengan tv biasa. Serius LOL. Lastly tekan here and there terus tutup, duduk bilik, tengok movie, reading, and then dah tak taw nak buat apa.


Rindu pulak nak balik kolej <-- Ini memang betul mengada ngada ergh. 



5 comments:

Adam Mikhail said...

balik je la kolej. biar duduk berkawan dengan hantu dan jin :p

syafiqakarim said...

haha sama.bila class,tension nak cuti.dah cuti,mengada nak blk kolej.

that's me said...

rindu kolej gak..

Elie Lily said...

okey! kita geng syida! :D

BENA said...

mengada nih . hee ;)


semua orang pergi mana ?